Benefit wishlista



Bok svima!

Za danas sam pripremila kratki post vezan uz informaciju koja se nedavno proširila. :) Naime, sredinom listopada bi nam Benefit trebao stići u Douglas. :) Koliko sam čula, vani je u Douglas poslovnice već stigao i Too Faced pa se iskreno nadam da će uskoro i kod nas (fingers crossed). :)

S obzirom da mi je internet kupovina iz inozemstva uvijek nekako zadnja opcija (ne znam zašto no uvijek tražim neki drugi način da dođem do proizvoda :D) još uvijek mi niti jedan Benefit proizvod nije došao u moju kolekciju, a ima ih dosta koje želim. :D

1. Hoola bronzer

Obožavam bronzere, koristim ih tijekom cijele godine, svaki dan i da moram birati samo tri proizvoda koje bi koristila, jedan od njih bi definitivno bio bronzer.

Nisam još sigurna želim li originalnu ili Lite verziju s obzirom da sam duh pa je i to još jedan od razloga zašto sam odgađala kupnju preko interneta. :)


2. the POREfessional primer

Uzimajući u obzir da sam masnokožac s vidljivim porama, uvijek sam u potrazi za primerom koji će ih vidljivo smanjiti i na koji će šminka prekrasno sjesti. O ovome sam čula samo riječi hvale i stvarno se veselim isprobati ga. Tko zna, možda i ja napokon uspijem naći svoj HG primer. :D


3. Roller lash maskara

Tvrdi da daje oogroman volumen, da ih prekrasno uvija i podiže. Točno ono što osobi s nikakvim trepavicama treba reći, a da se ona zapali za maskaru. :D S obzirom da je maskara jedan od ona tri gore spomenuta proizvoda koje koristim i kad ništa drugo ne koristim, uvijek sam u potrazi za nekom novom formulom koja bi me mogla oduševiti. :)


4. Goof proof olovka za obrve

Još uvijek sam u potrazi za onim jednim savršenim proizvodom za obrve. Pomade koliko su mi drage toliko su mi nekad i naporne jer traže puno više vremena od olovke, dok su olovke za obrve koje se mogu naći kod nas okej no, vjerujem da postoji nešto bolje. I tako, slinim već neko vrijeme i nadam se da će biti moja. :D


5. High beam tekući highlighter

Već i ptice na grani znaju koliko volim highlightere u svim živim oblicima pa stvarno nije ni čudo da se jedan nalazi i ovdje na popisu. :D Riječ je o blago rozom highlighteru koji se može koristiti ispod tekuće podloge za lagani dewy efekt ili preko za isticanje svega što se želi istaknuti na licu. :)



I to bi bilo sve od mene. :) Imate li vi koji Benefit proizvod na WL, a da ga nisam spomenula? :) Dijelimo li koje proizvode koje čekamo? :)

Primjedbe

Popularni postovi