Top 10 do 50




Bok svima! 

Odavno više nije pravilo da kvalitetna šminka mora biti skupa. U našim drogerijama se već  dugo nalaze savršeni proizvodi za vrlo malo novaca. :) Danas sam odlučila staviti ih sve na hrpu i najbrojati  stvari s kojima je moguće napraviti kompletan look. :) Slijedi mojih top 10 proizvoda do 50 kuna. :)


Prvo je potrebno pripremiti lice i oči za makeup, a u tu svrhu obožavam Wet'n'wild primere. Coverall primer za lice matira lice u sekundi i lijepo ga zagladi da svaka podloga prekrasno klizi po njemu, dok Photofocus primer za oči imam namjeru kupovati sve dok ga ne nestane. :D Jedini je primer koji sjenilo na mojim masnim kapcima drži netaknutim od jutra do mraka - doslovno. Cijena oba primera je nekih 40-ak kn. :)



Ove proizvode sam već spominjala u favoritima ovdje, pa ih sada neću posebno naglašavati. Fit me! Matte+poreless puder je moja opsesija, nijansa 115 mi je idealna u hladnijim periodima godine kada mi koža ne vidi baš sunca, a formula samog pudera je idealna za svaki dan jer on sam po sebi nije težak na licu. Uz to, prekrivanje je srednje što mi je okej jer nemam namjeru svaki dan hodati okolo s full coverage puderom. Catrice tekuća kamuflaža je proizvod koji je opjevan na više-manje svakom blogu, savršen je za okoloočno područje, ne uvlači se u borice i ne isušuje dodatno to područje. Cijena korektora je nekih 30ak kn, dok tekući puder ne prelazi 50 kn ako se ne varam no, jako često se može pronaći na raznoraznim akcijama. :)
 

Kako bih bila sigurna da puder i korektor neće mrdnuti s mojeg lica, fiksiram ih ovim Catrice Prime and Fine matirajućim puderom koji je jedan od mojih najdražim pudera ikada. Lijepo se stapa s kožom, ne ostavlja brašnast efekt na licu i ne lovi se za suhe dijelove kože. Cijena mu je 30ak kn.

Što se tiče rumenila, tu bih izdvojila Essence rumenila općenito. Cijena svih njihovih rumenila je do nekih 20ak kn, dolaze u različitim finišima i nijansama, a stvarno su predivna, blendaju se savršeno, nisu previše pigmentirana pa nije lagano pretjerati s njima i mekana su na dodir. Imam ih hrpu doma, a ova dva na slici sam izdvojila kao trenutno najdraža njihova rumenila.


Bacimo se mi na oči. :) Za brzinski makeup look bih bez problema mogla izdvojiti ovu Wet'n'wild paleticu s neutralnijim/smeđim nijansama (nijansa palete je E3951 The Naked Truth). Browbone nijansa uredno može proći i kao highlighter na licu dok se  u paleti nalazi još 4 različite mat i shimmer nijanse s kojima je moguće napraviti solidan dnevni look. :) Cijena palete je do 50 kn.


Najdraži drogerijski tuš koji sam ja tek nedavno otkrila je ovaj Essence Liquid ink tuš u svojoj vodootpornoj verziji. Cijena tuša je 20ak kn. Ima dovoljno malenu i preciznu četkicu s kojom je lagano izvući liniju, a uz to, formula tuša je savršena - jednom kad se osuši, ne mrda s kapka.


Catrice Glam&doll maskara sa svojom gumenom četkicom toliko lijepo razdvaja trepavice dok ih u istom trenu produljuje i daje im volumen. Uz hrpu ostalih maskara koje sam isprobala ili koristim u ovom trenu, uvijek se nekako vraćam ovoj. :) Cijena je 30ak kn.


S ovime neću duljiti. Essence liplineri su meni osobno jedni od najboljih klasičnih liplinera, a cijena im je 10ak kn što je stvarno smiješno. Dolaze u puno različitih nijansi, a ja imam klasične liplinere i ove nove, Soft contouring linere. :) 


Zadnje što bih strpala na ovaj popis jesu Wet'n'wild tekući ruževi. Ukoliko ste ju propustile, recenziju o njima možete pročitati ovdje, a koristim ih i dalje jaaako često. :) Cijena je 39,90 kn.

I to bi bilo sve od mene. :) Imate li neke svoje proizvode koje preferirate više od gore navedenih? :)

Do čitanja,
Anita :*

Primjedbe

Popularni postovi